maanantai 14. syyskuuta 2015

Viikonlopusta

Eilen kävimme elokuvissa katsomassa "Kätilön", joka perustuu Katja Ketun romaaniin. Krista Kososen suoritus oli mielestäni erinomainen aika rankoissakin kohtauksissa. Koska aiheena on sota, niin ankeaa ja raakaa.

                                                  Asuna oli farkut ja keinonahkajakku

 


Kaivoin kätköistäni vanhan hapsulaukun, kun hapsuja näkyy tänä syksynä jälleen asuissa ja asusteissa, mutta .....laukku meni illalla roskiin, sillä siitähän varsi vanhuuttaan pientä murua joka paikkaan! Nilkkurit ovat Zalandon alesta, niiden juju on tuo varsiosa, joka on hopeanväristä, metallista verkkoa.

 
Lauantai-iltana yhdet naapurimme olivat meillä illanvietossa ja sain heiltä söpöjä ruusukynttilöitä. Näiden pronssinväristen lisäksi valkoisia.


 
Perjantaina tein yhden säkillisen verran betonimassaa kakkuja varten ja eilen poistin ne muoteistaan. 
Nämä suklaamunien myyntipakkaukseen tehdyt eivät kovin hyvin onnistuneet, kun tuo muovi oli liian vetelää, joten 'kakuista' tuli rösöpintaisia.

 
Mukavaa alkanutta viikkoa!

24 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kommentteja Kätiöstä. Olen miettinyt myös, jos menisin katsomaan. Katsoin myös ohjaajan haastattelun, ja aika massiivinen tuotanto se on ollut. Isolta kankaalta tuntuu vielä varmasti vaikuttavammalta tehosteineen.

  VastaaPoista
 2. Juu Kätilö on täälläkin ohjelmalistalla. Sie olet ollut ahkerana :)

  VastaaPoista
 3. Raaskiiko noin söpöjä ruusukynttilöitä edes polttaa? Ihanat betonikakut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tuleva perikunta toivoo kynttilät poltettavan :-)

   Poista
 4. Wau - kiva asukokonaisuus! Betoninvalu voisi olla kivaa puuhaa, en ole koskaan kokeillut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Kannattaa kokeilla. Betonityöt ovat halpa harrastus.

   Poista
 5. Tosi kiva asu ja hapsut ovat nyt niin in,haluan ehdottomasti oman hapsulaukun. :) Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva vaatetus!
  Itsekin kovin haluaisin nähä tuon Kätilö leffan, kirja ku luettuna. Saa nähä, meneekö dvd odotteluksi!??
  Upeita betonikakkuja syntynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) En ole lukenut tuota kirjana, joten en osaa sanoa kuinka tarkasti noudattaa kirjan tapahtumia.

   Poista
 7. Itse olen lukenut Kätilö-kirjan. Kun kuulin elokuvan henkilövalinnasta kätilön (Krista Kosonen) rooliin ajattelin, ettei vastaa yhtään minun mielikuvaani kirjan henkilöstä. Lienee arvosteluista päätelleen kuitenkin onnistunut siinä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on lukenut ensin kirjan ja sitten näkee elokuvan, niin luetun perusteella syntyneet mielikuvat voivat haitata katsomista, varsinkin kun juoni on jo tuttu.

   Poista
 8. Heippa! Hyvä asu - bootsit taitavat olla Bunkersin? Ja hapsulaukku, viimeisen päälle tätä päivää :) Terkuin Ripsu/SNP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Kävin kurkkaamassa Bunkersin kenkiä ja sielläpä olikin hyvin samanlaiset bootsit ja muitakin kiinnostavia kenkiä.

   Poista
 9. ♥niin ihana asu, ja laukku on piste iin päälle!

  VastaaPoista
 10. Tyylikäs asu! Minä olen menossa ensi viikolla Kätilöä katsomaan, ilmeisen rankka on (kirjaa en ole ehtinyt lukemaan).

  VastaaPoista
 11. Tyylikäs asu :) Itselläkin olisi tuo leffa listalla ja siitä jo isännälle vihjailinkin. Pitää vain ottaa aikaa ja lähteä katsomaan. Sielläkin on tehtailtu betonia. Ajattelin myös, että josko vielä jotakin ehtisin tekemää, kun on sitä betoniakin jäljellä.

  VastaaPoista
 12. Taidettiin olla samaan aikaan elokuvissa Kätilöä katsomassa. Minusta paras oli Pirkka-pekka Petelius, jonk arooleista en ikinä ole oikein välittänyt. Mutta nyt karttunut ikä teki miehestä miehen! Kirjasta pidin muuten PALJON enemmän.

  VastaaPoista