lauantai 8. elokuuta 2015

Kynnet ja Avon

Keskiviikkona kävin Salossa huollattamassa kynnet uuteen iskuun. Samalla reissulla tapasin isäni ja siskoni, joiden kanssa käytiin kiinalaisessa lounaalla. Kiinalaisessakin on nykyään tarjolla sushia.

Vasemmassa keskisormessa metallinen perhonen, oikeassa etusormessa kukkakuvio tarralla ja oikeassa keskisormessa sekä vasemmassa etusormessa ohutta metallista palloketjua. Nuo eivät kuulu kynsistudion valikoimiin, mutta olen tilannut niitä itse eBaysta, jossa on huikea määrä kaikenlaisia kynsikoristeita.

 
Siskoni on Avonin kauneuskonsulentti ( = Avonin nimitys tilausten välittäjille) ja hänen kauttaan olin tilannut tuon luomiväripaletin

 
sekä nuo kolme rajauskynää, harmaan, sinisen ja hopean (hämärät kuvat puhelimella)

 
Lisäksi tuli pari 'ryppyrasvaa' ja joku kuorinta-aine, mutta niitä en ole vielä testannut, kun on noita entisiäkin jäljellä ja toisinaan maltan käyttää jotakin loppuun ennen uuden aloittamista. En suinkaan aina :-)
 
Niin ja sain poistettua Windows 10:n ja palautettua entisen version.
 
Mukavaa viikonloppua! Me suuntaamme Linna Cruisingiin, joka on "ellei jo Suomen suurin, niin varmasti savuisin kokoperheen harrasteajoneuvotapahtuma, joka on suunnattu harrasteauto ja moottoripyörä harrastajille sekä kaikille alasta kiinnostuneille vauvasta vaariin."

12 kommenttia:

  1. Vau, onpa hyvännäköiset kynnet<3 Avonin meikkejä olisi joskus kiva kokeilla, niitä on kehuttu kovasti. Mukavaa ja aurinkoista tapahtumaviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Koska Avonin tuotteet valitaan joko painetusta vihkosesta tai netistä, niin esim. huulipunan sävyn valinta voi mennä pieleen.

      Poista
  2. Niin upeat kynnet taas kerran :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Oi miten hienot kynnet tosi mahtavat. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä,että kone taas pelittää :) Upeat kynnet,vau!!!! Avonin tuotteet ovat tuttuja.Ihan käyttökelpoisia ja mukavan huokeat hinnat.Kivaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimiva tekniikka on välttämätöntä :-) Avonilla joka kuukausi vaihtuvia tarjouksiakin.

      Poista
  5. Kiva, että koneesi on taas kunnossa! Kyllä se sinä taidat tuon "itsesi huollon". On taas niin upeat kynnet. Minulla nuo ei taitaisi kestää päivääkään, mutta ihanaa on katsella mitä taas on kynsillesi tapahtunut. Mukavaa viikonloppua tv liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kestävämmät nämä kynnet ovat kuin omani 'tavallisesti' lakattuina.

      Poista
  6. Sulla on kyl sitten aina nii ihania kynsiä!

    VastaaPoista