perjantai 7. elokuuta 2015

Läppärin päivitys Windows 10:iin

Päivitin sitten läppärini Windows 10:iin, enkä enää saa siirrettyä kuviakaan koneelta tänne :-( Ja muutenkin käyttö outoa. Päivitysohjeen mukaan on 30 päivää aikaa palauttaa kone entiseen versioon, joten ryhdynpä tekemään sitä. Kyllä, muutosvastarintani on voimakas! Jos ei onnistu, niin sitten siirryn täysin iPadin käyttäjäksi.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä helppo poistaa, kunhan muisti mistä se palautus käynnistyi.

   Poista
 2. Hyvä tietää ! Poika meillä kehuu kovasti kymppiä, mutta jos se tietää hankaluuksia , taidan toistaiseksi unohtaa ... Kerrohan, jos saat pelittämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palautin aiemman version; tuttua ja mukavuusalueella oloa :-)

   Poista
 3. Tietsikoiden kanssa menee hermot ainaski välillä:)

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat välillä vaikeita asioita. Täälläkin on läppäri tullut ostettua jossa on luvattoman pieni muisti, miten tälläisiä enää valmistetaan. Nyt on sitten kuvat ulkoisella kovalevyllä.

  Kivaa viikonloppua ja zemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän ulkoisia levyjä varmuuskopiointiin.

   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 5. Multa ei onnistuisi mikään päivittäminen, kun olen siinä suhteessa täysi urpo. Onneksi mies ymmärtää jotain tietokoneiden päälle.

  VastaaPoista
 6. No ei kuulosta hyvältä, 10 on täällä harkinnassa koska vihaan kasia ja uudempi läppäri seisoo käyttämättömänää sen vuoksi...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän oli vain minun kokemukseni ja mielipiteeni, joten asenna 10 ja testaa, saahan sen sitten pois.

   Poista
 7. Mullakin on sama juttu menossa mutta onneksi poikani hoitaa sen kun kerta on ammattilainen niissä. Ipadilla on musta vaikee kirjottaa blogia, se hyppii sinne tänne. Käsittelen ja tallennan sillä vain kuvat.

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista