lauantai 24. tammikuuta 2015

Parantunut?

Tautini on sitkeää laatua tai sitten minä olen heikko vastustaja. Olen 9 päivää yhtämittaisesti ollut kotona, vaeltanut tukka pystyssä ja  meikittä college- ja fleeceasuissa. Paljon en vieläkään pysty puhumaan ilman että hirveä yskänpuuska tekee puhumisesta mahdotonta. Lääkekuuriakin on jäljellä vielä kaksi päivää. Tänään oli pakko päästä liikkeelle varsinkin kun mieskin lähti jo eilen äijäporukassa Tukholmaan moottoripyörämessuille ja palaa vasta huomenna.  Joten ajoin Turkuun, jossa pikaisesti pistäydyin miniäkokelasta tapaamassa poikani ollessa töissä. Pyörin läpi Myllyn ja Skanssin piipahtaen myös keskustassa.

Hauskin ostokseni oli Pelastusarmeijan kirpparilta pienet tyttöjen luistimet 4:llä eurolla. Ne päätyivät tietenkin potkukelkan kahvaan roikkumaan. Tyttöpatsas on jo hypännyt pois kelkan kyydistä :-)


 
Vaatekauppojen ale-rekit ällöttivät eikä kevätsesongin vaatteetkaan vielä innostaneet vaikka kaupungilla kura jo ihanasti roiskui lämpötilan ollessa nollassa.
 
Tulppaaneja ostin pari nippua. Tämän vuoden ensimmäiset! Mieskään ei ole huomannut niitä kauppareissuilta minulle tuoda.
 

 
                                                         Rauhallista lauantai-iltaa!

31 kommenttia:

  1. Ihana löytö nuo luistimet ja löysivät kivan paikan potkukelkassa :) Eipä ole alennusmyynnit myöskään saaneet minua liikkeelle. Tulee vain ostettua aivan turhia vaatteita, jotka sitten roikkuvat kaapissa usein käyttämättöminä ja päätyvät lopulta kirppikselle. Tulppaanit on ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivoisin tulppaanien puhkeavan kukkaan pikaisesti myös pihalla :-)

      Poista
  2. Selvät tervehtymisen merkit ilmassa:) Ihanat nuo luistimet!

    VastaaPoista
  3. Joku juuri sanoi minulle, että yskä kestää 14 päivää tai kaksi viikkoa, valitse siitä ;) paremmalla puolella jo, toivon ♥ suloiset pikku luistimet ja asetelma potkukelkkoineen ♥

    VastaaPoista
  4. Hieno homma, että olet jo paranemaan päin. Ymmärrän todella hyvin, että lähdit liikkeelle. Tämän viikon kotoilu neljän seinän sisällä on ollut tosi haasteellista, välillä piti lähteä selkävaivoja uhmaten edes ruokakauppaan, jotta näkee muutakin kuin kotikolon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka kuinka kodissaan viihtyykin, niin välillä on pakko päästä 'ihmisten ilmoille' :-)

      Poista
  5. No jo on sitkeä tauti, onneksi paranemassa. Ihanat luistimet, noi minäkin lapsena kuljetin potkurissa luistimiani :D
    Minäkin ostin tänään tulppaaneita, poikkeuksellisesti ostin jo jouluna tummanpunaisia. Taisi tulla tulppaaneista yksi joulun suosikki kukista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit eivät tuoksuttomina häiritse astmaattista miestänikään.

      Poista
  6. Nuo luistimet sopii täydellisesti kelkkaan,joten hyvä ostos.Toivottavasti kaupunkikierros piristi.Kurja tauti,kun noin kauan kestää..Jospa nyt kuitenkin paranemaan päin.

    VastaaPoista
  7. Kuulostaa sitkeältä taudilta. Onneksi olet jo voiton puolella.
    Ihanat pikkuluistimet olet löytänyt. Sopivat niin hyvin tuohon kelkan kahvaan. Tulee hyvälle mielelle, kun tuota kelkkaa katselee.
    Ja tulppaanitkin auttavat flunssaan, (toivottavasti), ne ovat niin kauniita.

    VastaaPoista
  8. Ikävän sitkeän taudin olet saanut! Tuota alerekkiällötystä on liikkeellä, onko joku kyllääntymispiste saavutettu vai mistähän mahtaa johtua ettei vaatekaupat ole vähään aikaan minuakaan kiinnostaneet. Mutta eipä tuo haittaa, ihan tarpeeksi ja paljon turhaakin vaatetta kaapeista löytyy. Toivottavasti yskä ymmärtää jättää sinut pikaisesti!

    VastaaPoista
  9. Ihanaa että olet paranemaan päin kyllä tuo jo piristää kun pääsee ulos ja liikkumaan
    Luistimet ovat mainio kelkkaan ripustettuna:)

    VastaaPoista
  10. Kiva kuulla, että olet jo voiton puolella - minä en tiedä, missä mennään sillä yskä vaivaa, antibiootit jylläävät ja töissäkin olin perjantaina. Mutta minä jaksoin käväistä vain Myllyssä - ja alelöydöt ovat tekemättä täälläkin. Ja jäävät tekemättäkin - ei innostanut yhtään mikään. Kirjakaupat kiersin;)

    VastaaPoista
  11. Kuule se on sitkeää laatua tuo yskä minä söin kaksi antibiootti kuuria ja kolme kuukautta olin yskässä..sitten kerran minulla muutama vuosi sitten poksahti kylkiluu poikki kun silloin sain tallinan reissulta kauhean yskän ja nyt tämän yskimisen takia se meni uudestaan joten nuha on vieläkin ja tuo kylki on kipea jos istun kauemmin aikaa niin sattuu niin vietävästi..kipuläkkeitä on mennyt paljon..joten en halua pelotella mutta kyllä kolme kuukautta yskä oli..se kutitti kurkussa niin et ihan kuin joku olisi höyhenillä kutitellut kurkussa.. osta niitä strepsils kurkkupastilleja apteekista tai sit on niitä uusia kurkkupastilleja jotka hiven puuduttaa kurkkua..joten samalla saattaisi yskänärsytys hävitä..Häyry hengitystä harrastin myös pahimpaan tukkoisuuteen tosin eihän sekään paranna tautia vaan helpottaa..kannattaa makkariin laittaa kosteutaja jos sellainen on..kuiva huoneilmakin ärsyttää, meillä ei ole kostuttajaa mutta laitoin patterin päälle märkiä pyyhekitä ja toin pyykit kuivamaan makkariin jotta tulisi edes vähän kosteutta kämppään..Toivon sinulle pikaista paranemista mutta jos yskä ei lähde kun antibiootit loppuu niin käy uudelleen lääkärissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjaa! En kyllä jaksa 3 kuukautta yskiä! Varsinkin yölliset yskänkohtaukseen heräämiset raivostuttavat.

      Poista
  12. Onpas kovasti sitkeä tuo tautisi. Kun 9 päivääkin on pirtissä ja puhekiellossa, kivusta ja yskästä puhumattakaan. Onneksi olet voiton puolella, tsemppiä.

    Kiva idea vanhat luistimet ja kelkka. Meillä molemmat kelkat hävitetty, tosin hyvään käyttöön tyttären perheeseen. Ja nyt sain heti idean, sopisi meille postilaatikon taakse. Toivottelen tervettä tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinto heräsi, mitähän postilaatikkonne taakse tulee?

      Poista
  13. Voi että miten kirottua, miten nämä nykyajan flunssat ovat niin tappavan pitkiä. Mieli siinä masentuu kun koko ajan töröttää tukka pystyssä vailla jaksamisia. Toivottavasti paranet pian ja ihanaa että on tulppaaneja mieltä piristämässä. <3

    VastaaPoista
  14. ♥nyt olisi jo aika pöpöjen painua matkoihinsa! Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  15. Alahan jo parantua! Kohta alkaa helmikuu ja talven selkä taittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jos tämä olisikin omasta tahdosta kiinni, niin en olisi sairastunutkaan :-)

      Poista
  16. Voi kurjuus, toivottavasti toivut pian kunnolla. Laitoinpahan sulle haasteen, löydät blogistani :)

    VastaaPoista