maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ilosofian oppitunti PowerParkissa

Saimme eiliselle kutsun PowerParkiiin UIT:n 'Ilosofian oppitunti'-esitykseen. Ilman muuta lähdimme matkaan mopolla, koska tuossahan yhdityisi sopivasti ajelua ja ajanvietettä. Menomatka Alavuden kautta ja paluumatka Seinäjoen kautta, että tuli hieman vaihtelua maisemiin. Kilometrejä  kertyi yhteensä noin 670 km, joka oli sopiva päiväajon määrä.

Kurvasimme toki PowerParkin porteilla, mutta aikataulu ei sallinut laitteisiin menoa. Minua se ei haitannut, mutta mieheni tykkää kaikista vempaimissa heilumisista ja pyörimisistä. Minulle riitti muutaman kuvan räpsiminen mopon kyydistä.

Tuo suunnaton teltta oli varta vasten pystytetty näitä UIT:n esityksiä varten. Telttaan mahtuu 900 katsojaa.

PowerParkiin tultaessa ensimmäisenä on pieni liikekeskus, jonka tilavassa aulassa oli nämä ihastuttavat hevosvaunut


                                                  sekä tämä futuristisempi kulkuneuvo.

 
Useat tapahtumat teettävät tilaisuuksiin myytäviä T-paitoja, joissa kuvia tai tekstejä heidän esityksistään. Niin UIT:kin. Kannatuksen vuoksi näitä ostellaan. Mieheni valitsi itselleen tämän:


Ja istelleni otin tämän muistuttaakseni itseäni positiivisen ajattelun tärkeydestä :

 
Ilosofian oppitunti oli UIT:n tyyliin hauska, yleisöä naurattava, kepeä sarja sketsejä, joissa käsiteltiin politiikkaa, parisuhdetta ja muita aiheita musiikin ollessa vahvasti mukana.
 
Meillä oli mukava sunnuntai ja sääkin suosi, eli ei satanut koko päivänä.
 

15 kommenttia:

 1. Paitasi tekstissä pätee syvä viisaus - ilon kautta;)
  Ja huvipuistot ovat minulle kauhistus - pelkään kaikkia niitä vekottimia. Kyllä meillä isäntä sai mennä lasten kanssa härveleihin - minä en pystynyt edes katsomaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin onneksi tapahtuu onnettomuuksia noissa laitteissa.

   Poista
 2. Power Park on kasvanut isoksi viihdekeitaaksi. Muutama vuosi on vierähtänyt viime käynnistä. Uusi ostoskatu on tullut sen jälkeen alueelle. Meikäläiselle riittää ihan lasten karuselli, vaikka ennen olin huimapää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kävijöitä näkyi vetävän, bussilasteittain ryntäsi lapsia lippujonoihin. Monipuolinen laitteisto ja vuosittaiset uutuuslaitteet innostavat.

   Poista
 3. Ilmat suosivat kyllä eilen mopoajelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamusta oli kyllä niin viileä ( +6), että penkin lämmitin oli tarpeen :-)

   Poista
 4. Powerparkissa on tullut jokunen kerta käytyäkin ja yövyttykin on. Minä en välitä noista laitteista niin kauheasti ja mieluummin seuraan tai sitten menen possujunaan :D Eikös tuo UIT:n esitys tule jossain vaiheessa myös telkkarista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun UIT vielä esiintyi Linnanmäen Peacockissa, niin esitykset tulivat myös TV:ssä, mutta nykyään, kun he esiintyvät Hakaniemen musiikkiteatterissa, niin enpä ole varma TV-taltioinneista.

   Poista
 5. UIT:n esitykset ovat aina hyviä, tosin olen katsonut vaan telkkarista. Eiköhän tuokin jossain vaiheessa telkkuun tule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulee TV:stä, niin saatanpa katsoa tuon uudelleen :-)

   Poista
 6. Varmasti oli hauska esitys :) Ja mukavalta näyttää päivä muutenkin.Paidassasi oleva teksti osuu oikeaan,positiivinen ajattelu auttaa moneen.

  VastaaPoista
 7. Lapset varmaan tykkäisivät noista vempaimista... Voisinpa johonkin vempeleseen mennä itsekkin! Onneksi viikonloppuna paistoi aurinko ja saitte tehdä reissun kastumatta!

  VastaaPoista
 8. Aika vähäistä vaihtelua maisemiin taisitte saada vaikka reittiä Etelä-Pohjanmaalla vaihtaisikin ;)) Power Park on kyllä huvipuistona mun ehdoton suosikkini Suomen huvipuistoista, siisti, ei hirmuisia jonoja laitteisiin ja lapsilta jos kysytään, parhaat laitteet ikinä :)

  Mulla taitaa olla kieroutunut huumorintaju, kun osuvilla sanonnoilla varustetut tekstipaidat aina naurattaa ;)

  VastaaPoista