lauantai 3. toukokuuta 2014

Odottamaton päähänpisto

Mies oli sopinut, että mopomme viedään tänään huoltoon ja takarenkaan vaihtoon. Lähdin autolla perässä, että mies pääsee kyydissäni sitten kotiin mopon jäädessä sinne. Ainahan tuolla liikkeessä tulee katseltua myös myynnissä olevia... Tänään sitten päässäni niksahti ja sain edelleen ajella yksin autolla kotiin miehen huristellessa edelläni uudella mopolla. Eli tuli siis tehtyä mopokaupat vaikka olin sanonut, että tuo riittää meille niiksi vuosiksi, joina vielä harrastamme mopoilua.
Tämä edellinen olikin ostettu harkiten, sillä se tilattiin uutena ja sitä joutui odottamaan muutaman kuukauden.


                                                        Kuva edellisestä viime kesältä

 
Nykyinen vielä liikkeen tiloissa


                                                       ...ja pihalle tuotuna

                                            
 ....mittaristoa kuin autoissa. Ja varusteena mm. Harman Kardonin audiojärjestelmä kypäräpuhelimineen, penkinlämmittimet ja keskuslukitus. Kuutioitakin 1800, joten vääntöä löytyy.

Kun olin tuonut autoni kotiin, niin lähdimme yhdessä mopoajelulle. Tuossa 'nojatuolissa' istuessa ei kyllä enää ollut lainkaan sama fiilis kuin entisen kyydissä. Tulikohan siirryttyä pappa/mamma-malliin? Toki näitä Harley Davidson Touring- malleja on kavereillammekin.

16 kommenttia:

 1. Vai mopoilua - ei tuota kaunotarta kyllä ihan mopoksi voi kutsua;) Meillä on Isännällä joka keväinen moottoripyörä- ja venekaipuu meneillään. Sillä onnettomalla vaan on niin ilkeä eukko, ettei se sellaista saa. No, vene on jo - kylän pienin - mutta uusi pitäis kuulemma saada.
  Turvallisia ajoja ja vauhdin hurmaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle näitä pika-kuumeita tulee ehkä miestäni useammin :-)

   Poista
 2. Onnittelut kaupoista. Menevä peli, jolla on varmasti mukava kerätä kilometrejä!

  VastaaPoista
 3. No kyllä tuolla kelpaa reissuun lähteä ja kun on penkinlämmitin niin peffakin pysyy lämpimänä näillä kylmillä keleillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuskille on myös lämmitetyt kädensijat jottei sormet kohmeessa tarvitse ajaa.

   Kerran pohjoisessa ajaessa lämmitteli käsiään ajon aikana moottorin kyljessä kunnes havaitsi ajohanskansa syttyneen palamaan :-)

   Poista
 4. Hienolta näyttää-molemmat "mopot" Mukavia retkiä ja paljon kilometrejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Yleensä kesäisin kertyy enemmän kilometrejä mopoon kuin autoihin.

   Poista
 5. Tuolla pelillä on mukava ajella maanteillä.. turvallisia kilometrejä teille<3
  Mukava kun täällä on muitakin motoristeja=)

  VastaaPoista
 6. Hieno on! Mä olen itse edustan old schoolia. jonka penkissä ei ole pehmustetta, pyörä saa vähän rämistä ja joskus kilistäkin ja välillä pysähdytään ihmettelemään maantielle, että mikäs öljyläntti tuo on =D. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos mieli muuttuu :) Mukavia ajohetkiä teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kumpikaan osaisi tehdä yhtään mitään jos mootori lakkaisi toimimasta tien päällä, joten halutaan varmatoiminen mopo ... jos ikinä mikään ajoneuvo on sellainen 100%:sesti :-)

   Poista
 7. Ohhoh! Vaude! Mikäpä tuolla on huristellessa lämpimänä kesäpäivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tarvitse olla edes lämmintä, mutta mieluiten kuivaa, vaikka kunnon motoristi kastuu vähintään kerran kesässä :-)

   Poista