sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Piipahdus Tukholmassa

Käväistiin miehen kanssa laivareissulla. Lähtö oli Katajanokalta perjantaina ja lauantai kierreltiin Tukholmassa keskustan puoteja. Mies kulki kiltisti ja valittamatta kaikki kaupat, joissa halusin piipahtaa.

 
Perjantaina oli vielä viileää laivan kannella.

 
Tukholman kevät oli piirun verran pidemmällä eli kaikki puut kukkivat. Etenkin hevoskastanjat olivat upeita.

 
Gröna Lundissa emme käyneet.

 
Mutta kaukaa katsottuna näytti huikealta tuo vempain, jossa ihmiset nostettiin ensin ylös ja sitten pyörien tulivat alas.

 
Nämä pinkit puukenkänilkkurit ( vai mikä on oikea nimitys) olivat niin hauskat ja oikean väriset, että ne oli pakko ostaa!

 
Laivalta ostin banaanin tuoksuista käsivoidetta, jossa on mehiläisvahaa sekä Lancomen itseruskettavaa, joka on tarkoitettu erityisesti säärille. Tuota itseruskettavaa jo levitin, sillä eihän 'talvenvalkoisia' sääriä voi paljastaa.
 
Tuo pääkallopullo on Policen 'to be the king'-miesten tuoksu, mutta ostin sen ihan omaan käyttööni, eikä se mielestäni ole liian miehinen. Olen viimeiset 16 vuotta työskennellyt miesvaltaisessa työyhteisössä ja aikoinaan eräs naispuolinen assari sanoi, että kun käyttää miesten tuoksuja, niin miehet eivät tuoksun perusteella vierasta naista joukoissaan. Toki käytän mm. ikinaisellista Chanel 5:stakin, jota kaapistani pitää aina löytyä.
 
Ja ihanaa, että viimein ilmat lämpenivät!

6 kommenttia:

 1. Nuo kengät on kyllä namut! Mukavaa työviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Vau toi sun värimaailmasi on NIIN mua. Kauniit on myös noi sun kengät.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kengät, Swedish Hasbeens? Pitääkin muuten varmaan aloittaa itsestäänrusketuskuuri säärille. Yritin ehdottaa miehelle tuota Policen tuoksua (jotta saisin pääkallon itselleni ;)), mutta ei lämmennyt tuoksulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät ovat Calou-merkkiset, mustana löytyy heidän nettikaupastaan, http://caloustore.com/sv/traskostovlar/blinka-boot-svart.html

   Ehkä miehesi piti Policen tuoksua naisellisena?

   Poista