lauantai 31. toukokuuta 2014

Kumitossut

Tänä keväänä on näkynyt kuvissa, myös aikuisilla, paljon kumitossuja. Lapsuuden keväisiin kuului aina uudet kumitossut entisten jäätyä pieniksi ja ilmeisesti jopa hajonneiksi edellisen kesän jäljiltä. Ja kumitossuthan olivat Nokian valmistamia.

Olin jo muutamaan kertaan eri kaupoissa sovitellut erilaisia kumitossuja, mutta eilen sitten sitten löysin tossut, joita kuvittelen myös käyttäväni. Yleensähän suosin kopisevia korkoja, enkä tykkäää käyttää esim. balleriinoja. Tätä mallia oli valkoisena, mustana ja kullanvärisenä, joten tietenkin 'harakkana' valitsin nuo kullanväriset. Käyttöä helpottaa vetoketju eli ei tarvitse kiristellä, löysätä ja solmia nauhoja. Tossut löytyivät siis Aleksi 13:sta.


                                                                      Tossuilemisiin!

14 kommenttia:

  1. Kyllä on koreat! Varrelliset tennarit eivät omaan jalkaani ole mukavat mutta varrettomia omistan muutaman parin :)

    VastaaPoista
  2. Monet menevät nykyisin lenkkareissa ravintolaankin, vaikka muuten olisi juhlavetimet päällä. Korkkareilla ei välttämättä jaksa seistä koko iltaa :) Uudet kesätennarit olivat aikoinaan merkki kesän saapumisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhliin tuskin lähden näillä tossuila vaikka "Eilisen 'ei koskaan' voi olla tämän päivän poikkeus ja huomisen tapa".

      Poista
  3. Hienot ja vetoketju loistojuttu :)

    VastaaPoista
  4. Aika kimaltavat tossut olet löytänyt ja noitahan voi käyttää kaikenlaisien asujen kanssa! Nuoret näyttävät käyttävän tosiaan juhla asun kanssa. Oma tyttö yhdisti pitsimekkoon :D

    VastaaPoista
  5. Minulla ei ole ollut tuollaisia sitten nuoruusvuosien. Tuli mieleen ne "Joojoo"-tossut, joita silloin oli jokaisella. Mutta näin se muoti menee ja tulee uudelleen. Kivat tossut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hämärästi muistelen, että 80-luvulla minulla olisi ollut vaaleanpunaiset tennarit, muttei sen jälkeen :-)

      Poista
  6. Oi, ihanat tossut! Minun piti ostaa nahkaiset, hopeiset converset mutta sopivaa kokoa ei löytynyt, nirsk.

    VastaaPoista
  7. Tennarit ovat monikäyttöiset kengät, käy jopa hameiden ja mekkojen kanssa. Mä tykkään juuri tästä korkeavartisesta mallista. Hienot ovat :)

    VastaaPoista