keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

WC- ja kynsimaalauksia

Pääsiäisenä mieheni maalasi pyynnöstäni wc:mme valkoiseksi sen oltua aiemmin turkoosinsininen. Ennen muutostakin seinällä oli tauluja, mutta nyt valkoisella taustalla ne tulevat paremmin esille. Nuo kaksi pinetä ovat K. Talvitien (forssalainen taidemaalari) öljyvärimaalaukset ja nuo kolme suurempaa ovat I. Kosken maalauksia. Koskella on ollut näyttelyitä mm. Greenberg Calleryssa New Yorkissa ja Hgin Kaapelitehtaalla. Yhdistävä tekijä näille on teoksissa kuvatut ladot. WC:ssähän on aikaa katsella tauluja :-)


 
Altaan takana oleva seinä jäi vaaleansiniselle laatalle, kuten lattiakin.
 
Toisen lajin taidetta edustavat eilen kynsiini maalatut 3D-kukat lisättyinä parilla 'timantilla' ja hileellä.Seuraavat 3 viikkoa nuo osin määrittelevät pukeutumiseni värit.

16 kommenttia:

 1. Wautsi mitkä kynnet. Voi kun osaisin olla pitemmillä kynsillä. Aikoinaan soitin pianoa ja pelasin lentopalloa. Siinä hommassa piti olla aina lyhyet kynnet, ja vielä nykyisinkin on vaikeuksia kasvattaa niitä.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, toiletti on mitä mainioin paikka taiteelle! Valitettavasti Mies ei (vielä!) jaa kanssamme tätä näkemystä. Valkea väri on hyvä valinta, niin wessaan kuin taiteellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jaat näkemykseni vessan ja taulujen yhdistämisestä :-)

   Poista
 3. Aivan mahtava kollaasi ja parempaa paikkaa ei voisi olla - ihana! ja wau mitkä kynnet.. mulla ihan nysät, eivätkä kasvakaan.. Muksaa aikaa sinne<3

  VastaaPoista
 4. ♥ Onpa hieno vessa, vov! Ja nuo kynnet: super!

  VastaaPoista
 5. Upeat maalaukset, myös kynsissä :)

  VastaaPoista
 6. Taulut näyttävät kivoilta seinällä. Onpa komeat kynnet!

  VastaaPoista