torstai 3. huhtikuuta 2014

'Käyntikorttimme'

Kätemme ovat alati näkyvillä kaikille, eräänlaisina 'käyntikortteina', joten niihin(kin) kannattaa kiinnittää huomiota päivittäin.

Eilen kävin kynsihuollossa ja tällä kertaa väriksi vain mustaa vaatimattomalla koristelulla tulevan viikonlopun hautajaisten vuoksi.

 
Käsirasvaa käytän päivittäin, jopa useamman kerran päivässä. Talvella iho kuivuu kylmyydestä ja kesällä puutarhapuuhista. Ja tässä iässä kaikki kemikaalit pyrkivät olemaan 'Anti agening' :-)


Myös kynsinauhaöljyä käytän päivittäin. Tuo vanilja-metsämarja tuoksu on mukava. Ja kun/jos kynsien huoltovälin aikana kynnen kiilto himmenee, niin tuolla LCN:n Super Hardenerilla tulee sekä kiiltoa että kestävyyttä lisää. Mikäli oikein huonosti käy ja kynnen geelauspinta irtoaa tai katkeaa, niin tuolla 'Sarilla' sen pystyy liimaamaan kotona paikoilleen seuraavaan huoltoon asti.

Kaikki nuo käsi/kynsiaineet olen ostanut kynsistudiolta.


11 kommenttia:

 1. Todella tyylikkäät kynnet! Ilman käsirasvaa en pärjää ollenkaan, ja tuntuu, että mikään rasva ei tehoa talvella. Nyt olen käyttänyt Body Shopin hamppurasvaa.

  VastaaPoista
 2. Hienot kynnet jälleen! Omat kädet kuivuisivat aivan korpuiksi jos en käyttäisi käsirasvaa, minulla käytössä ceridal lipogeeli ja on ihan apteekki tavaraa! ( muut käyttävät kuulemma mm kantapäiden kovettumien hoitoon :D)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kynnet, hyvin olet hoitanut niitä:)

  VastaaPoista
 4. Omat käteni eivät kyllä ole esittelykunnossa. Jatkuva käsienpesu kuivattaa ja olen tosi laiska rasvaamaan käsiä vaikka syytä kyllä olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään aiemmin rasvaillut, mutta ehkä tämä ihon kuivuminen kuuluu tähän ikääntymiseen....

   Poista
 5. Kauniit ja muistojuhlaan sopivat kynnet. En ole vielä onnistut löytämään käsivoidetta, joka omiin, superkuiviin käsiini tehoaisi. Jatkuvasta rasvailusta huolimatta käteni ovat ihan järkyttävän kuivat talvisin ja ainoa apu löytyy Bepanthen-tuubista.

  VastaaPoista