lauantai 2. marraskuuta 2013

Sliipparimusikaali

Eilen kävimme katsomassa Lahden Sibeliustalossa 'KukaMitäHäh?'-musikaalin. Se kertoo pääasiassa Sleepy Sleepers'ien eli Mato Valtosen ja Sakke Järvenpää nuoruuden kohelluksista. Tämä oli luokiteltu romanttiseksi komediaksi, mutta enpä havainnut mitään romanttista, pantiin vaan paljon :-) Musiikkki pääosassa ja löyhä tarina ympätty kappaleiden väliin. Tilasimme liput vain 2 viikkoa aiemmin, joten saimme melko huonot paikat, riviltä 2 ja reunasta.

Emme ole aiemmin käyneet missään tapahtumassa tuolla Sibeliustalolla. Siinä on hienosti jätetty vanhaa punatiilirakennusta osaksi kokonaisuutta. Tuota 'lehmäkuvio'-takia käyttäessäni erotun aina suurestakin ihmisjoukosta :-)


Seuraavalla kerralla kun johonkin tapahtumaan tuonne menemme, varaamme paikat tuolta parvelta.


Ja Halloweenina pitää myös korvisten olla teeman mukaiset. Eilen käytin noita kiiltaviä hämähäkkejä.

6 kommenttia:

 1. Kerran olen Sibelius-talossa käynyt, en vaan kuollaksenikaan muista, mitä katsomassa. Mutta hienosti se soi, sen muistan!
  Ihanat korvikset - käypä vielä valitsemassa blogistani tyyliisi sopiva päähine... ;o)

  VastaaPoista
 2. Ihania korviksia! Mulla ei olekaan hämppiskorviksia, täytyypä tehdä sellaiset :) Eiks siellä Lahdessa ollut joku HD-urku-konserttikin!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä elokuussa. "Jos H-D alkaisi viheltää, sitä ei kestäisi kukaan; se olisi suorastaan pyhäinhäväistys. Konsertissa käytetään efektinä H-D:n alkuperäistä ääntä. Harrikoiden äänihän muodostuu 45 asteen sylinterikulmasta – kukaan muu ei valmista twinejä 45 asteen kulmalla"

   Poista
 3. Siinähän ne korvikset ovatkin! Hienoja :) Mun luurankot taitaa olla samanlaiset.

  VastaaPoista