torstai 14. marraskuuta 2013

Capsoloa

Ostin viikonloppuna Paulig Capsolo-laitteen vai onko tuokin keitin? Useampaa makua on jo testattu. En hankkinut sitä telinettä noille kapseleille vaan laitoin niitä esille kerrosvatiin.


Tänään iltapalanani oli 'terveellinen' mansikka-vaniljamousseleivos, joka oli aika äklönmakea vaikka makeasta pidänkin.Pienemmällä annoksella tuosta tulee juuri turkkilaisen teelasin suuruinen annos. Tänään Moccachinoa. Vaniljalatte on toinen suosikkini.

 
Näiden jälkeen on hyvä käydä vatsansa viereen nukkumaan :-)

.

10 kommenttia:

 1. Vieläkö on ongelmia liittyä lukijoihini? Ei pitäisi olla, sama tsydeemi kuin sinulla. Kerro minulle, ellei onnaa, haluan monta osallistujaa arvontaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivullasi en näe yhtään lukijaa ja se otsakekin on 'harmaana' - edelleen.

   Poista
 2. Olen miettinyt tuon kapselikeittimen (onpa hankala päättää kumpi se on ;)) hankkimista. Juon tavallista kahvia ainoastaan huoltsikkapysähdyksillä mopoillessa eli siis kesällä, muuten kotona kaadan kuppiini vettä, seassa Lidlin cappucinojauhetta. Ilmeisen juotavan makuisia juomia tuolla laitteella (no nyt se jo muuttui laitteeksi...) saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koskaan jaksa itselleni keittää kahvia, joten tällä saan vain itselleni nopeaan kupposen. Ja makuja on valittavana melko monta - sen perus-Juhlamokan lisäksi..

   Poista
 3. Noihin kapseleihin en olekaan tutustunut. Varsin herkullinen iltapala :)

  VastaaPoista
 4. Sepäs sattui, sama ostos tarttui mullekkin tänään :)

  VastaaPoista
 5. Ja meille ostettiin eilen Boschin Tassimo-kahvikone. Kokeilut vasta alussa, mutta ihanalta maistui.

  VastaaPoista