sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Läskiperse

Eilen järjestettiin 6. MC Walhallan  Läskiperse-ajelu. Olemme osallistuneet siihen kaksi kertaa aiemminkin. Tällä kertaa suunnattiin Pirkkalaan ja Lempäälään, jossa oli ruokailu. Sää suosi eikä saatu yhtään sadetta vaikka sää olikin jo syksyinen. Tuosta osallistumisesta saa sitten todistuksen. Pari vuotta sitten vein tuon todistuksen työhuoneeni seinälle ja kysyin esimieheltäni, jos tuosta suorituksesta olisi saanut palkankorotuksen, mutta eipä heltynyt :-)Osallistuneita mopoja oli reilut sata, joista ainakin 90% Harley Davidsoneja, kuten meilläkin.

10 kommenttia:

 1. Olipas tylsä esimies :)
  Mun siippaki haaveilee harrikasta, mutta ehkä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä hän ei enää olekaan esimieheni :-) Kannusta vaan siippasi mukavaan harrastukseen!

   Poista
 2. Kertakaikkiaan upea diplomi ;) Mikäs tuo sitten on toisella kotimaisella, fatbutt =D? Saa nähdä onko tämän syksyn ajelut kohta ajeltu, meillä on viime viikko ollut jo sen verran sateinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mopot talviteloilla, niin silloin muistellaan menneen kesän ajeluita ja suunnitellaan uusia :-)

   Poista
 3. Kyllä tuolla todistuksella olisi pitänyt jonkinlainen korotus saada :D

  VastaaPoista
 4. Tätä tapahtumaa ei vissiin olekaan mainostettu paikallisessa lokatorvessa, niin on mennyt koko lysti ihan ohi. Olisihan sitä nyt itsensä kylälle tunkenut, että olisi nähnyt noin 100 lp:ttä enemmän kuin kotona! ;o)

  VastaaPoista
 5. Sinulla on tällainenkin harrastus! Minun miehellänikin on Harrikka, itseä ei kiinnosta. Vaikka täytyy myöntää, että jotain makeeta noissa on...

  VastaaPoista