lauantai 28. syyskuuta 2013

Crystal'ia ja kosmetiikkaa

Ostoslistallani laivalta oli ainoastaan Elizabeth Taylorin White Diamonds-tuoksu, mutta parfumeriassa meitä palveli aivan ihana myyjä, joka esitteli minulle eri tuotteita ja valitsemalla oikeat sävyt tekemällä niillä minulle ulkonäköön parannuksia. Joten kassalle päädyin Lancomen La Base-pohjustusvoiteen, multi-lift-tuotteen ja poskipunan, YSL:n meikkivoiteen ja valokynän ja Dior Addict huulipunan sekä Guccin  Flora tuoksuvan vartalovoiteen kanssa. Kukkaron kevennyksestä huolimatta olen todella tyytyväinen ostoksiini. Tuo myyjä käytti aikaa minuun sekä kahteen ystävättäreeni reilusti yli tunnin. Voiko parempaa palvelua edes odottaa?


 
 
Tuolta Novitan messuosastolta ostin heidän Crystal-lankaansa, jossa harvakseltaan paljetteja eli jotain bling-blingiä siitä syntynee joko neuloen tai virkaten.Messujen luentoja seurasin vain osin, koska istumapaikkoja ei riittänyt kaikille, enkä siis jaksanut seisoskella paikoillani koko aikaa. Eurokankaan osastolla oli kauniita kankaita runsaasti, mutta juuri nyt ei ollut mielessäni mitään ompeluprojektia, niin en hamstrannut kankaita kotiin vaan kerrankin järkevästi jätin ostamatta.

Tukholmassa käveltiin 4 tuntia kauppoja kierrellen, mutta enpä runsaasta tarjonnasta sittenkään ostanut mitään itselleni. Tuli 'rätti-ähky', eikä yksittäiset vaatteet enää jaksaneet kiinnostaa.

8 kommenttia:

 1. Välillä on hyvä satsata itseensä sen sijaan että kuluttaisi kaikki rahat käsitytarvikkeisiin :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Crystal langasta tulee ihanaa neulosta, tulee hillittyä bling,blingiä :) Hyvin palvelevalta myyjältä on ilo ostaa, taisit saada täsmä tuotteet.

  VastaaPoista
 3. Noi langat on kivoja. Tein joku vuosi sitten beigestä torkkupeiton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota lankaa oli tarjolla vain lilana ja punaisena, toki edullisesti eli vain 2€/kerä.

   Poista
 4. Laatuostoksia oon kyllä tehnyt!

  VastaaPoista