lauantai 27. syyskuuta 2014

Tukholmassa

Osallistuin Novitan Hyvinvointia ja käsitöitä - risteilylle Silja Serenadella.  Mielenkiintoisimmat esitykset olivat Molla Millsin virkkausaiheinen, Virkkukoukkusen karjalanmurteinen yritysesitys sekä trashionista Outi Pyyn kierrätysmuodista kertoilu.

Tietenkin tähän kuului eilinen Tukholmassa käynti. Mood-kauppakeskuksessa on Leila's keittiötarvikepuoti josta mukaani lähti ihana kakkuvuoka. Kuvittelen jo mehevän kakun, jonka kuorrutus valuu noita 'suomuja' pitkin. Saattaa käydä niin, että todellisuus ei ole kuvitelmani kaltainen vaan tuloksena on likilaskuinen möykky, jota ei maukkainkaan kuorrutus pelasta.


                                         Paljon muutakin mukavaa siellä olisi ollut tarjolla.





Toki piti käydä jälleen Galleriassa sijaitsevassa Hollisterissa , jonka sisäänkäynnissä on mukava oleskelutila. Tällä kertaa sieltä ostin pojalleni heidän kosmetiikkaansa. Liikkeessä oli paljon suomalaisia, koska kyseisen merkin tuotteita vaatteita ei saa Suomesta.

 
Jostakin pienestä liikkeestä ostin yltiö bling-bling-laukun
 
 
jossa niittiä ja lasinkimallusta riittää.
 
 
Laivan myymälästä ostin Espritin nahkajäljitelmätoppiksen. Kuvassa tuo nahkaimitaatio ei näy, mutta on luonnossa rokimpi.
 
 
Samoin tämän keinonahkamekon


          jonka kiva yksityiskohta on tuo helman vetoketju, josta ei helma kylläkään lyhene.


Taxfreetä hyödynnettiin myös uuden Desiqualin tuoksun hankinnassa ja miehelle Chanelin Bleu after shavea. Unohtamatta makeisia ja muita nesteitä.

 
 Helena Rubinsteinin 'ryppyjen korjaajasta' sain hienon näytteen. Itse tuote jäi hyllyyn hintavuutensa vuoksi; n. 200 €/30ml.
 
 
Parasta reissussa oli kuitenkin mukava ja iloinen naisseura!

11 kommenttia:

  1. Siljalla on ihania vaatteita laivalla. Mä ostan yleensä laivalta tosi paljon vaatteita ;)

    VastaaPoista
  2. Epäilemättä on ollut onnistunut reissu!

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia olet tehnyt.
    Tuo kakkuvuoka on söpö. Pian, pian sitä kokeilemaan, että nähdään millainen kakku siitä syntyy :)

    VastaaPoista
  4. Oijjoijoi, tuo nahkamekko on aivan ihana! Pari olen katsellut matkan varrella, mutta aina niissä on ollut (muka) jotain vikaa. Mulle tulee aina mieleen alumiinin värisistä kakkuvuoista niistä tehdyt lamput (jotka ovat ihan mielettömän hauskoja). Tuostakin tulisi aika hieno ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Tuo kakkuvuoka ei ole alumiinia, vaan tosi painava ja sisäpuoli teflonin kaltaista ainetta. Harmi, ettei siinä ollut mitään tuoteselostetta tms. Made in USA ja hintaa oli 389 Kr eli reilu 34€.

      Poista
  5. Ohoh oletpa löytänyt reissusta kaikkea kivaa! Minä olen ihastellut Tuon Desigualin vaatteita, mutta en olekaan tiennyt että löytyy myös hajuvettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo hajuvedet ovat kai Desiqualin uusi aluevaltaus. Tuoksuvaihtoehtoja on kolme.

      Poista
  6. Oi, miten muhkea kakkuvuoka! Testaa ja kerropas sitten miten onnistui. :) Ja nahkamekko on niin <3.

    VastaaPoista