perjantai 21. helmikuuta 2014

Ojaan pysäköinti

Eilen ei miehen kotipihallemme pysäköinti mennyt ihan putkeen. Hän oli hetkisen ollut kotona, kun havaitsin, että naapuri näkyy kävelevän meille. Mies meni ovelle ja naapuri ilmoitti, että autosi on tuolla ojassa...


Mies oli unohtanut auton vapaalle eikä ollut laittanut käsijarruakaan, joten kun talomme on rinteessä, niin sepä oli sitten itsekseen vierinyt vastapäiseen ojaan. 
Auto olisi luultavammin vajonnut alemmaskin, mutta nuo muutamat puut pysäyttivät sen. Tuossa maskissa pieni halkeama, mutta ei lommoja ja valot toimivat.


Hinausauto piti kutsua vetämään se pois ojasta, mutta muuten auto toimi normaalisti. Mies vie sen toki huoltoon, että tarkistetaan mahdolliset pohjan vauriot ja 'sisäiset verenvuodot'.

Onneksi kukaan ei liikkunut juuri silloin tiellä ettei tullut henkilövahinkoja. Ja saanhan tästä hyvän muistutuksen aiheen. Itse kun käytän aina käsijarrua pysäköidessä.

22 kommenttia:

 1. Ohhoh. Nyt kävi hassusti. Onneksi ei sentään pahemmin. Meidän kotikaupungissa oli kerran juttu lehdessä, että auto oli pysäköity alamäkeen ja oli siitä valunut itsekseen mereen...

  VastaaPoista
 2. Onneksi ei käynyt pahemmin. Mielummin tällainen pikkuhaaveri kuin kunnon kolari.

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Onneksi ei tullut henkilövahinkoja :)

  VastaaPoista
 4. Jestas, kylläpä on perä pystyssä onneksi ei käynyt pahemmin. Meille on tuttua tuo käsijarrun unohtaminen, kerran on koko takaluukku uusittu :)

  VastaaPoista
 5. Hui, melkein säikähdyin, mutta onneksi oli vain tällainen läheltäpititilanne!

  VastaaPoista
 6. Hups. Sattuu sitä näköjään myös miehille... Onneksi ei käynyt kuinkaan. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan miehelleni, hänellä kun on taipumusta kaikenlaisiin vahinkoihin, mutta tekevälle sattuu :-)

   Samoin hyvää viikonloppua!

   Poista
 7. Huh huh ois ois voinu käydä hullustikin. Onnea rutkasti matkassa, ettei mitään pahempaa sattunut autollekkaan! Olen joskus kuullut, että joku oli epäillyt autoaan varastetuksi, mutta ura viljapellon halki oli paljastanut auton valuneen järveen.... :D

  VastaaPoista
 8. No jopas nyt..Pääasia tietenkin,ettei kenellekkään sattunut mitään.Olitte varmaan hämmästyneitä,kun näitte autonne ojassa!

  VastaaPoista
 9. No ihan ei putkeen näyttänyt menevän... Onneksi ei sattunut mitään pahempaa.

  VastaaPoista
 10. Huh, on kyllä aika hurjannäkösesti mennyt! Meillä on melekeen tullut tavaksi vaihteen käyttö, ykkönen ylämäkeen, piha kun on loivaa rinnettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytän käsijarrua omassa autossani aina, tasaisella maallakin :-)

   Poista
 11. Voi ei! Onneksi ei tosiaankaan pahemmin käynyt. Voi hyvin kuvitella miehesi harmituksen. Mahdoitkohan malttaa olla sanomatta mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miestä juuri harmittanut, enemmän nauratti :-) Ja tottakai muistutan häntä jatkossakin käsijarrusta :-)

   Poista