lauantai 8. helmikuuta 2014

Mennyt viikko

Murtsikkahiihtolenkkejä tein 3 ja laskettelemassa kävin  vain yhtenä päivänä. Rinteissä ei tungosta ollut, melkein yksin sai mennä. Jokainen päivä oli kovin harmaa, mutta hyvänä puolena oli, että pakkanen pysyi siedettävissä lukemissa -6 - 0 asteessa.

Rinnekaakao, eli minttuliköörillä terästetty, sekä lämmitti että teki kaarroksista rohkeampia :-)Vuokatin läpi kulkee Tervan tie, joka on valtakunnallinen matkailutie Suomessa. Sen reitti kulkee Oulusta Kuhmoon vanhan Oulujoen tervankuljetusreitin maisemissa. Ei siis tarkoita, että hiihtoni olisi sujunut kuin tervan juonti, vaikka ei se kovin kaksista menoa ollut ainakaan ylämäissä.


Ja pitihän itseään 'palkita' iltakäynnillä Amarillossa 'pitkällä, punaisella ja makealla'  :-)


Paikallisessa sisustusliikkeessä, Lumililjassa, oli loppuunmyynti. Sieltä ostin tuollaisen rautaisen korutelineen, johon tänään kokeilumielessä laitoin osan asusteriipuksistani. Teline vie melko paljon tilaa, joten saattaa olla, että päätyy johonkin toiseen käyttöön...Suuret irtokristallit olivat myös -50%, joten nekin löytänevät paikkansa jostain.

Sotkamosta tein lisäksi muutaman vaatehankinnan.

8 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää sun lomasi. Talvessa parasta on loma tällaisissa puitteissa.

  VastaaPoista
 2. Omaa lomaani saan odotella vielä viikon. No, onneksi viikot tuntuvat kiiruhtavan niin nopeaan :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta lomalta! Mulla on tuollainen koruteline, jossa on lisäksi kyllä keskellä naisfiguuri, tuossa se pöydällä seisoo ja siitä on kätevä aamulla nappaista korut päälle. Myönnettäköön että pöytätilaa se vaatii, mutta vähemmän menee aikaa kun ei tarvitse etsiä koruja...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennestään korut ovat seinällä naulakoissa, jossa myös pidemmät mahtuvat riippumaan suorina. Ainoa vaan, että kaikki 10 koukkua ovat jo paksulti korujen peitossa. Tuolla telineellä saan harvennettua :-)

   Poista
 4. Loma arjesta tekee aika hyvää! Itsekin olen aikanaan harrastunut laskettelua 8 vuotta. Ihan mukavaa puuhaa, kun saa olla ulkona ja viilettää pitkin rinteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nuorempana kävin laskettelemassa vain joitakin kertoja, mutta nykyisen miehen myötä joinakin talvina tosi ahkeraan.

   Poista