keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Eilinen vapaapäivä

Eilen pidin saldovapaata, eli kun nuo työpäivät tuppaavat venymään, niin toisinaan pystyn pitämään sitten vapaapäiviä. Tämän vapaan olin merkinnyt kalenteriini jo ajoissa ja varannut ajan Heidi Kiukkoselle kynsien laittoon. En ollut aiemmin käynyt hänellä, mutta olen nyt uusiin kynsiini niin tyytyväinen, että uusi aika on jo varattuna.
              Vasen käsi:

                Vasen peukalo:

                  Oikea käsi:

                     Oikea peukalo:

Kun kynnet oli laitettu, oli kampaamon vuoro. Ei mitään muutosta vain normaali 3-4 viikon välein tapahtuva leikkaus, että pysyy kuosissaan. Lyhyissä hiuksissa kun tuo kasvu tuntuu niin nopeaan.

Illalla oli sitten entisten työkavereiden tapaaminen. Näiden työkavereiden kanssa työt ovat loppuneet jo noin 20 vuotta sitten. Viimeksi tavattiin lokakuussa. Tällä kertaa tapaaminen oli Turussa Panimoravintola Koulussa Ruoka oli maittavaa, jutut mukavia ja tunnelma leppoisa eli piristävä tapaaminen.

12 kommenttia:

 1. Oi, miten kauniit kynnet!
  Tuollaiset vanhojen työkavereiden tapaamiset ovat mukavia...itse olin sellaisessa tammikuussa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien entisten kuulumiset kiinnostavat edelleen, kun heidät aikoinaan tunsi niin hyvin.

   Poista
 2. Hyvä, että löysit hyvän kynsien laittajan ja olet tyytyväinen. On ne kauniit. Sama juttu itselläni näissä lyhkäsissä hiuksissa. Pakko olisi taas tilata aika itsellenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä uusi tekee kynnet ihan erilailla kuin se, jolla kävin aiemmin.

   Poista
 3. Kauniit kynnet tuli tuo piristää kummasti. Sinulla on niin kauniin muotoiset kynnet että ne pakostakin näyttävät kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En osaa pitää nykyisin niin yleisiä 'kulmikkaita' kynsiä vaan olen tottunut 'vanhanaikaisempiin', mantelin muotoisiin. Ja tuon geelauksen alla oma kynsi kasvaa tosi nopeaan liuskoitumatta.

   Poista