torstai 7. helmikuuta 2013

Omituisia tunnustuksia

Sain Tylsän Mörököllin blogista tunnustuksen ja haasteen. Kiitos Mörökölli muistamisesta :)

Tunnustukseen kuuluu kertoa viisi omituista asiaa itsestään.
Saattaa olla, että pidän joitakin asioita itsessäni ihan normaaleina, mutta muiden mielestä ne ovat omituisia. Seuraavat omituisuudet tunnustan julkisesti:

1. Huulirasvaa tai -punaa pitää olla aina. Minulla on yöpöydällänikin yksi huulirasva aina ja kun heräilen yöllä, niin laitan huulirasvaa ennen uudelleen nukahtamista tai yritystä nukahtaa.

2. Koska olen huono nukkumaan, niin vaihdan usein öisin nukkumapaikkaa. Eli otan peiton ja tyynyn kainaloon sekä sen huulirasvan ja siirryn kokeilemaan unen tuloa joko alakerran 'mummonkammariin' (= vierashuone), olohuoneen sohvalle tai yläkerran sohvalle. Ja saatan palata vielä saman yön aikana takaisin omaan sänkyyn, mutta pää jalkopäähän päin.

3. Myöhästyminen mistä tahansa olisi minusta kamalaa ja siksi olen aina etuajassa, mutta mielummin odotan itse kuin annan jonkun muun odottaa minua.

4. Matkustelu ei kiinnosta minua, vaan olen tyytyväinen saadessani pyöriä omissa tutuissa ympyröissäni, säde 150km.

5. Sanoilla leikittely, eli erilaiset muunnokset tai sanan merkityksen muuttuminen eri asiayhteydessä ja etenkin yhdyssanojen yhdistäminen toisin, josta tunnetuin on pari oksennuspussi ja pussilakana, josta siis syntyy oksennuspussilakana. Näitähän löytyy lisää täältä .

Jatkan haastetta ja pyydän Elämää erimuodossa blogin Irmaa ja Kotona Annin kanssa blogin Annia paljastamaan omat omituisuutensa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustukseta ja haastaasta laitan lähiaikana kun kerkiän
  Kivoja vastauksia olet laittanut:)

  VastaaPoista
 2. Hih! Tuo nukkumapaikan muuttaminen yön mittaan on aika hauska. Tiedän yhden toisenkin tekevän samoin. Lisäksi sitoo jalkansa narulla patteriin, koska saattaa kävellä unissaan. Kerran heräsi rappukäytävässä soittamassa ovikelloa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuulostaa hauskalta, mutta kun unettomana vaeltelee, niin ei ole niin mukavaa.

   Poista
 3. No olet kyllä aika omituinen nukkuja. Minä kuljen öisin maailmalla. Viime yönä olin Lontoossa ja Kew gardenissa, eipähän tarvii siihenkään puutarhaan toista kertaa mennä :)

  VastaaPoista