sunnuntai 10. helmikuuta 2013

eläimellistä?

Mihin pantteri pilkuistaa pääsisi?
HenkkaMaukasta löysin tällä viikolla räväkät pantterihousut. Saa nähdä järkytänkö ihmiset käyttämällä näitä julkisesti :-)

Nuo vaalea kengät saapuivat myös kuluneella viikolla Zalandolta.

Uskallatko sinä herättää huomiota pukeutumisellasi?

7 kommenttia:

 1. Makeet housut, vaikkeivät olekkaan yhtään omaa tyyliäni. Pidän värikkäistä vaatteista ja välillä räväytänkin pirteillä väreillä.
  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Nuorena uskalsin ja halusin pukea näyttävämmin. Nykyään olen niin tavallinen tallaaja, että itseäkin joskus tympii. Väreillä sentään joskus leikittelen. Eilen ostin oranssin paidan ja hiuspannan, vähän piristystä talveen. Mullakin oli ennen noita pantteri ja leopardikuvioita. Mihinkähän mun pilkut ovat kadonneet ?

  Uudet kenkäsi ovat upeat ! Oliko malli hyvän tuntuinen jalkaan ? Itse en kenkiä uskalla tilata, kun kaupastakin on vaikea löytää sellaisia, jotka eivät paina. Ihme jalat mulla :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zalandosta kenkien tilaaminen on helppoa, ja kun postitus ja palautus sisältyvät hintaan, niin epäsopivat kengät voi palauttaa ilman kuluja ja kun valitsee oston laskulle, niin niin rahaakaan ei tarvitse kierrättää vaan maksaa sitten vain niistä kengistä jotka todella ostaa.

   Poista
 3. Kurkkasin toivottamaan sinulle hyvää ystänpäivää!

  T. Sari Puumulista

  PS. Huh, huh tulee ihan 80-luku mieleen noista "releistäsi". En taitaisi uskaltaa ottaa uusintakierrosta enää tässä iässä...

  VastaaPoista