torstai 12. marraskuuta 2015

Kamala keskiviikko

Jo etukäteen tiesin ettei eilinen olisi kiva päivä sillä varattuna oli aika niin lääkärille kuin hammaslääkärillekin. Aiemmin kerroin käyneeni fysioterapeutilla, joka laittoi kineesioteippejä lonkkaani ja antoi kotijumppaohjeita. Viimeiset viikot olen liki päivittäin syönyt kipulääkkeitä ja silti joinakin iltoina jopa kävellyt ontuen kivun vuoksi, joten eilinen aika oli varattuna kortisonipiikkiä varten. Ensimmäinen piikitykseni.

 
Piikityksestä tunnin päästä oli vuorossa juurihoidon aloitus hammaslääkärillä ja kaikki sen kokeneet tietävät, ettei se ole mikään nautinnollinen rentoutushetki. Kurjuutta lisäsi se, että kesken operaation tultiin kysymään, että onko pihalla parkissa oleva vaalea X-auto minun. Suu täynnä vempaimia ja käsiä pystyin nyökyttelemään, jolloin kerrottiin, että toinen auto on törmännyt siihen ja törkeästi vaan poistunut paikalta, mutta silminnäkijä oli tullut tuomaan törmänneen auton rekisterinumeron ja ilmoitti omat yhteystietonsa. Melkein meni hermo odotellessa käsittelystä vapautumista.
 
Ensimmäisenä otin kuvat vahinkokohteesta, jota törmäilijä oli käynyt käsin pyyhkimässä ja sitten soitin hätänumeroon, josta sain ohjeet miten menetellä ja kirjattiin tapahtuma eli seuraavaksi sitten menin poliisilaitokselle, jossa hämmästyksekseni poliisi kysyi, että mihin heitä tässä tapauksessa tarvitaan. Poliisia ei kiinnostanut yhtään, että tekijä oli poistunut paikalta ilmoitusta vahingosta tekemättä.  Rekisterinumeron perusteella poliisi sitten kuitenkin pyynnöstäni soitti kolaroineen auton omistajalle, mutta eipä soittoon vastattu. Poliisi käski minua soittamaan itse myöhemmin ja kertomaan, että jos tekijä ei myönnä syyllisyyttään ja korvausvelvoittettaan niin sitten poliisi puuttuu asiaan ja tekijälle tulee myös seuraamuksia eli sakot.
 
Menin sitten auton merkkihuoltoliikkeeseen ja pyysin arvion korvauksesta sekä varasin ajan korjaukseen.

 
Oven rypyt eivät näytä kovin vakavilta, mutta niitä ei pysty turvapalkkien vuoksi suorimaan vaan tilattiin kokonaan uusi takaovi. Lokasuojan rypyt voidaan suoristaa.
 
 
Kotiin päästyäni saatiin tuo kolarin aiheuttaneen auton omistaja puhelimitse kiinni ja hän kertoi poliisinkin jo tavoittaneen hänet ja tehneensä ilmoituksen vakuutusyhtiöön. Eli nyt muutama viikko ovea odotellessa pitää ajella ryppyisellä autolla, mutta homma järjestyy.
 
Tänään lonkkani tuntuu paremmalta kuin moneen päivään, joten toivon tuon piikin auttavan vaikka mikään pysyvä kivuttomuushan tämä ei ole. Hampaan väliaikainen paikka ei ole 'suuhun sopiva', mutta se korjaantuu seuraavalla hoitokerralla.
 
Torstai on toivoa täynnä :-)
 

34 kommenttia:

 1. No, jopas sinulla on ollut päivä. Onneksi tuommoisia päiviä ei satu montaa kohdalle vuoden aikana:) Toivottavasti lonkkasi paranee. Minulla taitaa olla sama edessä polveni kanssa;) Kivutonta loppuviiikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi eikä mikä Keskiviikko! Joten eiköhän tämä Torstai tuo paremman päivän. <3

  VastaaPoista
 3. Voi apua! Eiköhän tuossa jo ole yhden päivän tarpeiksi, huh! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Jaa, sitä on sitten pantu lommoja ojennukseen sekä emännästä että ajokista ;) Mites isäntä?

  VastaaPoista
 5. En edes ymmärrä, miksi sinun piti ottaa yhteyttä, uskomaton tuo poliisin asenne. Miten ihmiset voivat olla noin epärehellisiä? Uskomatonta, että joku ulkopuolinen näkee vaivaa. Se on hienoa. Hirveä päivä sinulla. Hammaslääkäri riittäisi yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää keksiä jokin konkreettinen kiitos tuolle ystävälliselle silminnäkijälle.

   Poista
 6. No jo oli harmia kerrakseen! Ihmisten välinpitämättömyys on kyllä välillä huipussaan. Parempaa huomista!

  VastaaPoista
 7. No oli onni onnettomuudessa! Ihmiset ovat todella välinpitämättömiä, vaikka vakuutukset ovat sitä varten, että korjataan vahingot. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt menee aiheuttajan vakuutuksesta bonukset eikä omasta vakuutuksesta.

   Poista
 8. Onpas ollut kamala päivä!! Onneksi tiedät vahingon tekijän, mulla kolaroitiin autoa pariinkin otteeseen parkkipaikalla, eikä kolhiljoista ole tietoakaan. Ne korjaukset menivät sitten omaan piikkiin. Parempaa huomista ja loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienistä kolhuista tulee kuitenkin isotkin korjauskulut. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 9. On sulla ollut päivä. Noi paikalta katoavat kolhijat on kyllä persiistä. Olen itsekin monta tuollaista jymäyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on ihmisiä, jotka näkevät vaivaa toistenkin puolesta ja ilmiantavat vahingontekijät.

   Poista
 10. No, olipas keskiviikko!!! Parempaa perjantaita!

  VastaaPoista
 11. Voi ei voi ei voi ei, ihan pepusta! Täällä samaa menoa, autosta meni sivupeili, tuli muutakin ylimääräistä huoltoa, eilen kuoli perheen hamsteri Viki <3 Pimeää ja synkkää ja saanko sanoa, ihan on pepusta tämä viikko. :)

  VastaaPoista
 12. Voi mikä kamala päivä ! Toivottavasti tänään onni hymyilee.
  Perjantai 13. päivä olkoon onnen päivä :)

  VastaaPoista
 13. Huh mikä päivä. Toivottavasti viikonloppu on jo eri maata ja täynnä mukavia asioita :)

  VastaaPoista
 14. Hyi mikä päivä - tsemppiä ja parempaa viikonloppua toivotellen!

  VastaaPoista
 15. Olipa melkoinen päivä, noita päiviä joskus sattuu kohdalle ja silloin on hermo tosissaan tiukalla. Onneksi Sinulla on homma hoidossa ja kaikki korjaantuu :)

  VastaaPoista
 16. Voi, mikä päivä! Vaikka tuo autojuttu hoituu, niin kyllä siitä on aina omat juoksunsa ja harminsa. Tuo oli kyllä iso vahingonteko. Nykyään vain tuntuu olevan tyypillistä, että vahingontekijät pakenevat paikalta. Hyvä, että rekkari otettiin muistiin.
  Parempia päiviä toivottelen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma ei ole enää rikos, jos ei itse ilmianna itseään eli jättää ilmoittamatta tekemänsä vahingon.
   Hyvää loppuviikkoa!

   Poista