perjantai 16. lokakuuta 2015

Eilisen pienet ostokset

Kävin eilen Turussa kampaajalla, sillä en 'uskalla' vaihtaa paikkaa. Yhtä paikkaa olen viime syksynä HML:ssä kokeillut, mutta en tykännyt. Siispä ajelen Turkuun sitä varten. Toki eilen piipahdin siellä myös miniäkokelasta tervehtimässä :-) Lähdin liikkeelle jo pimeän aikaan ja sinne ajellessa oli paikoitellen hirveä sumu ja todella lähellä oli hirveen törmääminen. Ihan täysillä ehdin jarruttaa kun auton valokeilaan ilmestyi kaksi hirveä. Siitä selvittyäni ehjänä sydän kyllä hakkasi tuhatta ja sataa. Edellisen, yhtä lähellä piti tilanteen olen kokenut syksyllä 2007. Peuroja tien varressa kyllä näkyy viikoittain.

Ostin Balmainin volyme shampoota, kun jo aiemmin olin ostanut sarjan hiustuoksua. Kuvittelen, että tuo hiustuoksu pääsisi enemmän oikeuksiin pitkissä hiuksissa eli aina kun 'liehauttaisi' hiuksiaan vieno tuoksu leijailisi. Vastustamaton tuoksu :-)

 
Shampoota en vielä ole kokeillut.

 
Tietenkin hain lisää Essencen kynsijuttuja, kun niitäkään ei HML:ssä myydä. Eli viila, korjauskynä ja ensimmäiset leimailuvälineeni.

 
Pari lakkaa sekä mustan ja valkoisen leimauslakan ( on koostumukseltaan paksumpaa). Tähän asti olen käyttänyt puisia kynsinauhatikkuja ja kokeeksi ostin nyt tuollaisen keraamisen.

 
Monessa blogissa on mainostettu tämän vuoden glögejä, joten kävinpä ostamassa Loimun ja Blossan. Tänä iltana pitänee maistella kumpi on parempaa :-)

 
Rentoa viikonloppua!

26 kommenttia:

  1. Blossa oli parempaa kuin muina vuosina, mutta silti vaan Loimu vei voiton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistelun tuloksena Loimu on perinteisen glögin makuista kun taas Blossassa outo makuvivahde, mutta kauniimpi pullo :-)

      Poista
  2. oi miten tyylikkäitä pulloja ja purnukoita. Hyvää viikonloppua Onnenpähkinään

    VastaaPoista
  3. Onneksi selvisit säikähdyksellä. Nämä hirvijutut jännittävät aina syksyn pimeillä. Kuulin radiossa, että jossain päin maalaataan heijastavaa maalia eläinten sarviin, niin ne on helpompi huomata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti porojen sarvia on maalailtu? Hirviä tuskin saadaan elävänä kiinni maalaamista varten?

      Poista
  4. Voi mitä ihanuuksia! Tulee taatusti kauniit kynnet. Balmainin tuotteet ovat ihania. Tuo hirvijuttu kuulostaa pelottavalta.

    VastaaPoista
  5. Hemmotteluhetkiä jälleen, ihanaa.
    Hyvästä kampaajasta kannattaa pitää kiinni! Olen niiiiiin onnellinen, kun omani palasi Meksikosta takaisin Suomeen vuoden ajan olinkin ihan onneton!
    Aaaah, glögiä! Pitääkin ostaa viikonlopuksi mökille vähän lämmikettä mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luottokampaaja tietää mitä asiakas haluaa :-) Mukavaa mökkiviikonloppua!

      Poista
  6. Kivat putelit. Hyvää viikonloppua !

    VastaaPoista
  7. Ihanan ylellisiä hiustuotteita! Kyllä hyvän kampaajan takia parisataa kilometriä kannattaa matkustaa!

    VastaaPoista
  8. Voin uskoa, että sydän hakkasi tuhatta ja sataa. On se sen verran muhkea eläin, ettei halua sen kanssa törmäyskurssille. Onnea oli matkassa. Vielä en ole aloittanut glögiaikaa ja hyllyssä on viimevuotisiakin. Blossa on hyvää glögiä. Nythän on tullut uutuuskin-shamppanjaglögi. Sitähän on pakko kokeilla. Terkuin Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsena olen ollut hirvikolarissa isäni kyydissä, ehkä se riittää osalleni :-)
      Shamppanjaglögi - sitähän pakko myös maistaa!

      Poista
  9. Oi joi toi Blossa! Se odottelee kaapissa ensi syksyä. :D Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  10. Hirvet on hiukan ikäviä olentoja. Onneks kerkisit jarruttaa!
    Tekis mieli kans hankkia noi glögit.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi niin :-)
      Jouluun on aikaa, ehdit hankkia tai jospa pukki tuo :-)

      Poista
  11. Hämeenlinnassa taitaa olla tosiaan aika pienet valikoimat kaikkea, jos jotain erikoista haluaa. Aamuhämärät vaarallisia aikoja näin syksyllä. Kyllä sitä itsekin tien penkkoja joskus pelonsekaisin tuntein katselee. Onneksi ei käynyt mitään sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ainakin minä koen, että HML:stä ei saa kaikkea jota ostaisin.

      Poista
  12. Nyt on kyllä sellaiset ostokset, että ihan kuin minä olisin käynyt ostoksilla. :) Hih. Loimu ja Blossa ostolistalla, Balmain tyylikkäin hiussarja mitä tiedän ja Essence meikit edullisia ja kivoja. :)

    VastaaPoista