tiistai 30. kesäkuuta 2015

Netti-alesta

Vaikka kauppaankin pääsisi tuotteita katselemaan ja hypistelemään, niin silti netistä tilaaminen on vaivattomampaa ja saa rauhassa voi (muka) suunnitella ostonsa.

Sokoksen alesta tilasin muutaman tuotteen:

 
Tätä Nuxe Huile Prodigieuse Or -kultaöljyä olen suunnitellut jo pitkään ostavani ja nyt sain sen alesta. Jo tuotekuvaus saa sen vaikuttamaan välttämättömyydeltä: "Se ravitsee, korjaa ja suojaa kasvoja, vartaloa ja hiuksia erityislaatuisen 30 % kasviöljykoostumuksensa ansiosta ja toimii antioksidanttina E-vitamiinin avulla.  Korostaa rusketusta, antaa säärille ”silkkisukat”, saa hiukset näyttämään poltetulta kullalta, muotoilee kasvoille valon ja varjot, lisää meikkivoiteen hehkua" Kun säärien rusketusta on hankalin saada, niin juuri tuota silkkisukka-ominaisuutta tavoittelen ja miksipä ei sipaisu myös olkapäille :-)

 
Minulla on aina käytössä useita shampoita, mutten ole aiemmin tutustunut Madaran tuotteisiin. Nytpä ostin sarjan värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ja muutama käyttökerta ei ole tuottanut pettymystä.
 
Ennen minua suorastaan inhotti rasvata vartaloani, mutta nyt ikääntyminen on kuivattanut nahkani 'kosteusköyhäksi', joten rasvaus on välttämätöntä. Clarins Moisture Rich Body Lotion sisältää persikkapuun maitoa ja karitevoin uutetta, appelsiininkukkavahaa ja silottavaa yhdistettä. Aivan heti tuon rasvauksen jälkeen ei mielestäni vaatteita voi pukea, mutta iho tuntuu pitkään mukavalta.

 
Vielä valitsin kaksi voidetta, jotka ovat edullisia vaikkeivat olisi olleet alennuksessakaan.
 
 
Myös kasvojen iho on nykyään kuivempaa ja siksi valitsin L'Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary hoitava öljyvoidetta ravitsemaan ja kosteuttamaan. Tätä voisi käyttää sekä päivällä että yöksi, mutta minulle se sopii vain yövoiteeksi.
 
 
Erinäisiä BB- ja CC-voiteita on tullut kokeiltua, mutta tästä Max Factorin Touch of Foundation voiteesta, joka sisältää Total Effects -päivävoiteen 7-in-1 anti-age tehon ja antaa lisäksi ripauksen ihonsävyä parantavaa väriä, tuli ainakin toistaiseksi suosikkini. Purkin kyljessä väriksi ilmoitetaan medium ja se soveltuu minulle. Verkkokaupassa ei muita sävyjä ollutkaan valittavana.
 
 
Verkkokaupan toimitus oli luvatusti sujuvaa ja kun hain pakettini lähimmästä Emotion-myymälästä, niin toimituskuluja ei peritty.
 
 
 Jos Jumalan oli annettava naisille ryppyjä, ne olisi ainakin voinut sijoittaa jalkapohjiin.
                                                                                                              - Ninon Lenclas -





17 kommenttia:

  1. Alkoi kiinnostaan tuo kultaöljy! Minäkin haluan silkkisukat näiden paukamia ja mustelmia täynnä olevien nilkkojeni suojaksi ;) Tykkään myös surffailla nettikaupoissa ja juurikin "suunnitella" vaikkei aina ostaisikaan mitään. Suunnittelu ja tuotteiden tutkiminen on helpompaa.

    60luvunnahkahousut.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei selaile verkkokauppojen sivuja, ei aina edes tiedä mitä saattaisi tarvita :-) Ja joka kerta ei ole edes välttämätöntä ostaa mitään.

      Poista
  2. Oi että ihania tuotteita olet tilannut ja tuo Nuxen normiölljy löytyykin ja on ihana, mutta tuota kultaöljyä olen himoinnut hulluna, on varmaan ihana <3

    VastaaPoista
  3. oi mitä hemmottelutuotteita ja toi viimeinen lausahdus sai hymyn huulille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nuo rypyt tulisivatkin jalkapohjiin, niin kaikki anti-age-tuotteet olisivat jalkarasvoja :-)

      Poista
  4. Kultaöljystä avautui heti silmieni eteen näky silkkisistä sääristä ja olkapäistä (omistani) :) Sääret eivät minullakaan tahdo väriä ottaa ja iho kuivuu joka puolelta, sääret ovat aina vaaleammat kun esim. käsivarret vaikka kulkisin kuinka sääret paljaana :) Ihania tuotteita kaikki.

    VastaaPoista
  5. Hyvä saalis :). Ostan paljon tuotteita netistä. Ihan toi Nuxe kultaöljy <3

    VastaaPoista
  6. Toi kultaöljy vaikuttaa ihanalta! Iloista alkanutta heinäkuuta!

    VastaaPoista
  7. Silkkisääret tännekin kiitos! Mun mielestäni on todella inhottavaa pukea vaatteet päälle vartalon ihon rasvauksen jälkeen, joten mieluummin käynkin suihkussa iltaisin -silloin voi löllötellä rauhassa ilman vaatteita (ai kauheeta, miltä tämä nyt kuulostaa ;D) ja senkin jälkeen pukeutua väljiin kotivaatteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkihan me toivomme hieman ruskettuneita silkkisääriä :-)

      Poista
  8. Voi mitä ihanuuksia olet tänne listannut. Noi Lorealin öljyt on niin hotteja.

    VastaaPoista