lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kotitöiden välttelyä

Koska tälle päivälle oli luvattu kaunista ilmaa, mieheni kyseli jo eilen, että onko suunnitelmia mitä tehdään. Esitin kaksi vaihtoehtoa eli pestään kaikki talon talven jäljiltä harmaat ikkunat tai lähdetään mopolla ajelemaan, jolloin ikkunoiden harmaus ei haittaa kun niitä ei näe. Arvaattekin mitä siis teimme tänään :-) Mopoiltiin tietysti! Ehtiihän ne ikkunat ensi viikollakin.....
Tehtiin lenkki HML-Forssa-Ypäjä-Loimaa-Nousiainen-Raisio-Turku-Salo-Somero-HML, noin 350 km.

Loimaalla pistäydyttiin V-Twin Cityssä ostamassa papan pojanpojalle HD:n body-myssy-ruokalappusetti. Itselleni ostin yhden collarin mopoiluun ja siihen sopivan buffin.

 
Nousiaisissa käytiin serkkuni oven takana, kun eivät olleet kotona. Raision ABC:llä käytiin syömässä, kun ajovarusteissa ei parempaan ruokapaikkaan viitsi mennä. Saloon ajeltiin täti luokse kahville. Koko päivä siis saatiin kulumaan aamu 10:stä ilta seiskaan, jolloin aurinko ei enää paljastanut ikkunoiden harmautta. Ja huomiseksihan on uhkailtu vesisateella, joten silloinkaan ei näy :-)
 
Inspiraatiota Kärcherin käyttöön odotellaan!

28 kommenttia:

 1. No annahan odottaa niiden ikkunanpesujen kanssa, sillä kohta on siitepölyä ilmassa ja saa pestä uudelleen. Tänään ollut ihana ilma ja varmasit kiva pyöräilyilmakin. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälle keväällä on lupailtu, ettei ainakaan koivin siitepölyä olisi runsaasti. Rentoa sunnuntaita :-)

   Poista
 2. Teillä olikin ihana päivä ajella! Ikkunat ehtii pestä myöhemminkin;)

  VastaaPoista
 3. Olisitte tulleet Raaseporiin... mä olin siellä kirjaesittelyssä ;) Joo mä niin tiedän ton tunteen, että jos on kotihommista kyse, niin mielummin sitä lähtee tekemään ihan jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ollut tietoa Raaseporin tapahtumista. Sinne olisi ollut sopiva matka Salosta poiketa.

   Poista
 4. Ihanalta päivältä kuulostaa<3 Näin juuri josain mainoksen että ABC:n á la carte lista olisi päivittynyt ihan mukavan näköiseksi! Ikkunoiden pesu suunnitteillä täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava yhteinen päivä miehen kanssa :-) Ei tuossa ABC:n ruuassa valittamista ollut, mutta ruokailu kookkaassa, hälisevässä tilassa ei ole kaikkein miellyttävintä.

   Poista
 5. Nuo väistöliikkeet ovat kovin, kovin tuttuja täälläkin! Kummasti sitä saa kaikkea muuta värkättyä, kun pitäisi luututa edes silmänmentävä aukko lasinpintaan!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Oi ei miten hieno vermeet pojanpojalle <3

  Upeaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 8. Hyvä valinta oli toi mopoilu! :D Nyt ku ei taas ikkuinen harmaus niin haittaa, ku sataa vettä, ainakin täällä päin! Eri asia sit ku aurinkopaistaa! :D

  VastaaPoista
 9. Kyllähän aurinkoon on ihana lähteä, ne ikkunat ei katoa minnekään. :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Ja sitä paitsi kohta on taas syksy ja pimeää ;) Voi että mä en jaksaisi hommaan ryhtyä, varsinkin kun talossa on 12 ikkunaa, joissa jokaisessa 8 ruutua eli pintoja tuplaten tuo...sehän tekee jo aivan liian monta. Sitten vielä lisätään kahden kuistin ikkunat, joissa toisen ikkunoissa on 70 pikkuruutua =D

  VastaaPoista
 11. Oikea valinta! Mopoilu kuulostaa sitä paitsi paljon hauskemmalta!

  VastaaPoista
 12. Mopoilu oli kyllä hyvä valinta! Täällä myös se aloiteltu mutta ei ikkunoiden pesua täälläkään :)

  VastaaPoista
 13. Mopoilu oli kyllä hyvä valinta! Täällä myös se aloiteltu mutta ei ikkunoiden pesua täälläkään :)

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
 14. Voihan ikkunanpesu! :P Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 15. Älä edes muistuta ikkunoiden pesusta! Homma tekemättä täällä, vaikka yleensä olen hoitanut asian varhaisessa vaiheessa. Ymmärrän hyvin, että mieluummin menitte mopoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meidänkään ikkunat ole vielä(kään) puhdistuneet....

   Poista