sunnuntai 30. syyskuuta 2012

halv åtta hos mig

Lauantai-illaksi olimme kutsuneet ystäväpariskunnan meille syömään ( ja juomaan). Alkupalana tarjosin saaristolaisleivän päällä majoneesipohjaista katkarapusalaattia.
Pääruuaksi paistoin tuoreesta tonnikalasta pihvit. Lisukkeina uunijuureksia, ristikkoperunoita, vihersalaattia ja paistettua halloumia. Tuoreen tonnikalan paistoin ja maustin kalamyyjän ohjeiden mukaan eli kuten pippuripihvin. Jälkiruokana oli omenapaistosta jäätelön kera. Näistä unohdin ottaa kuvat :-(

Koska vieraammekin ovat katselleet tv:stä näitä arvosteltavia ruokaohjelmia, niin ihan leikillisesti antoivat pisteitä minunkin keitoksilleni. Hyvät pisteet tuli! Mahtoiko syynä olla juomienkin määrä? Ainakin nämä korkit ovat eilisen jäljiltä.

10 kommenttia:

  1. Vaikuttaa mukavalta illalla antimien perusteella. Oliko teitä montakin? Nyt on hyvä sunnuntaina huilia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vain 4 henkilöä eli ystäväpariskunta, mies ja minä.

      Poista
    2. Toivottavasti tekemäsi herkut pysyivät tämänkin päivän vatsoissa...hih, tuli vain mieleen... Hauskaa viikonalkua :D

      Poista
  2. voi vitsit mitkä herkut olet vääntänyt. nams..ihan tässä nälkä tulee :P

    VastaaPoista
  3. Varmasti oli hauska ilta, korkeista päätellen ;)Tosi hyvältä kuulosti myös illan ruokatarjoilu, kyllä on vieraitten kelvannut istua pöytään. Leppoisaa päivää!

    VastaaPoista
  4. Upeat tarjoilut ja kattaus. Pidän tuosta astiastosta, tekisi mieli aloittaa sen kerääminen.

    VastaaPoista
  5. Välillä on mukavaa kattaa fiinimmin ja tarjota juhlallisempi menu :) Herkullisia ruokia olet tarjonnut!

    VastaaPoista
  6. Kaunis kattaus varmasti herkullisine tarjoiluineen. Olen jo useamman kerran selaillut keittiönne kuvia ihaillen. Tykkään.

    VastaaPoista